avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament diferit fata de releveu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament diferit fata de releveu

Buna ziua,

In cautarea unui apartament, am gasit unul care se potriveste nevoilor mele. Apartamentul are in releveu un balcon cu acces pe o usa din sufragerie, precum si un geam din bucatarie. Proprietarul a modificat apartamentul, punand o usa in loc de geamul din bucatarie. Este posibil sa am probleme cu evaluatorul bancii, care sa refuze finantarea?

Va multumesc,
Andrei
Cel mai recent răspuns: andreimaz , utilizator 11:22, 26 August 2018
Atat timp cat exista diferente intre real si scripte,riscati ca fondul de garantare sa respinga dosarul de creditare
Vanzatorul trebuie sa refaca cadastrul cobform situatiei reale. In plus ar trebui sa aiba autorizatie de construire ptr modificarea facutaavd in vedere ca s-a u facut lucrarile la structura de rezistenta.
Va multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificarea unui perete de rezistenþã într-un apartament luciamanta luciamanta Va rog să mă sprijiniţi in următoarea problemă: un vecin de palier cu mine, a realizat cu 5 ani in urmă o modificare in apartamentul său. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)
Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)