avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hărțuire (cu tenta sexuală ), calomnie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hărțuire (cu tenta sexuală ), calomnie

Buna ziua,
La o adunare de bloc am fost insultanta in public (in fata multor persoane!); de asemenea , mi s-a făcut public o aluzie verbala cu conotație sexuală ! As vrea sa știu ce drepturi am , altele decât a pune capul jos și a înghiți aceste mizerii. Pot depune plângere pt calomnie? Trebuie 2 martori, sau cum se poate face acest lucru? Și daca vecinii refuza să depună mărturie ? Exista totuși vreo cale publica de a îmi recâștiga demnitatea ? Mulțumesc anticipat
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Insulta si calomnia nu mai sunt prevazute in codul penal.puteti sa va adresati instantei civile solicitand daune morale .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere proces calomnie si insulta Django Django Buna ziua ! As dori un raspuns la urmatoarea speta : In calitate de presedinte asociatie de proprietari ,la una din sedintele de bloc, un proprietar m-a ... (vezi toată discuția)
Daune pentru insulte ssiimm ssiimm buna ziua, pot intenta proces unei persoane pentru insulte si pot cere daune morale? este vorba de o cearta cu un vecin, in timpul careia acesta m-a insultat ... (vezi toată discuția)
Calomnie si insulta cu martori necooperanti allexis_dan allexis_dan Buna ziua, doresc sa ma ajutati cu un raspuns legat de urmatorul caz: doresc sa depun a plangere penala pentru calomnie si insulta in public contra unei ... (vezi toată discuția)