avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie cetatean strain

buna ziua sunt casatorita cu un cetatean strain de 2 ani si avem un baietel de 9 luni . nu primesc indemnizatie si din pacate depind financiar de el . copilul este pe numele lui . vreau sa divortez cauzele abuz emotional , psihic si uneori fizic . imi poate lua copilul ? daca plec din tara am nevoie de semnatarul lui ? multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:01, 25 August 2018
O sa aveti nevoie de semnatura dansului pentru a parasi tara! Instanta poate decide la cine ramane copilul! Dar el agresandu-va si copilul fiind mic dupa parerea mea cred ca o sa castigati custodia! Depinde cu ce vine dansul in instanta!

Annaianno a scris:

buna ziua sunt casatorita cu un cetatean strain de 2 ani si avem un baietel de 9 luni . nu primesc indemnizatie si din pacate depind financiar de el . copilul este pe numele lui . vreau sa divortez cauzele abuz emotional , psihic si uneori fizic . imi poate lua copilul ? daca plec din tara am nevoie de semnatarul lui ? multumesc

Si eu sunt de aceeasi parere.
Doar sa obtineti custodie exclusiva v-ar ajuta intrucat in caz de refuz de semnatura va trebui deschis proces de fiecare data...pentru iesirea din tara...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva Georgianaantonio17 Georgianaantonio17 Buna Ziua. Am un baietel de 1 an si 9 luni si nu sunt casatorita cu tatal copilului inca acesta ii poarta numele. as dorii sa obtin custodia exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Refuz pasaport minor biancacriss biancacriss buna ziua. am un baiat de 9 ani rezultat di concubinaj, tatal ii plateste doar pensia alimentara,in rest nu contribuie cu nimc nici nu l-a vzitat de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Custodie minor dupa noul cod isabel05 isabel05 buna seara, va rog din suflet sa imi spuneti ce sanse am sa obtin custodia copilului meu, mai exact vreau sa ies din tara cu copilul fara acordul tatalui pt ... (vezi toată discuția)