avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Buna Ziua. Am un baietel de 1 an si 9 luni si nu sunt casatorita cu tatal copilului inca acesta ii poarta numele. as dorii sa obtin custodia exclusiva a acestuia in cazul in care tatal a plecat in strainatate si nu ma ajuta cu bani nu vrea sa imi dea nici procura pe ntru copil. Tatal a fost inchis rimp de 3 ani si in prezent detine mai multe dosare penale pentru furt si talharii precum si un dosar in care timp de doi ani e supravegheat si trebuie sa mearga la semnat.am fost abuzata de nenumarate si batuta in fata copilului sau cu acesta in brate de multe ori fiind implicata si politia. El nu are niciun venit si nu a muncit niciodata in cei 25 de ani ai sai. Ce sanse as avea aa obtin custodia exclusiva a copilului? Multumesc
Buna seara,
Incercati dar nu stiu daca aveti sanse.
Pentru suplinirea procurii va trebui sa va adresati instantei pentru ca instanta sa o suplineasca prin sentinta.
De ce spuneti ca nu prea am sanse? As avea mai multe sanse sa deschis un proces pentru suplinirea semnaturii sale si sa castig?
Tatal este liber dar timp de doi ani trebuie sa mearga la data stabilita pentru semnat este sub supraveghere. Acum este plecat in germania , nu doreste sa'mi faca procura pentru copil . in plus am si probe cum el m'a abuzat si batut cu copilul de multe ori plus sesizari la politie. Daca as deschide un procea pentru suplinirea semnaturii lui sa pot iesii cu copilul din tara as avea sanse mai mari?
Depinde de ce si cat timp vreti sa plecati din tara.
La o excursie aveti sanse bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parintii mei divorteaza la notar. ei sunt separati de multi ani ... Luca Catalina Denisa Luca Catalina Denisa Parintii mei divorteaza la notar. Ei sunt separati de multi ani insa de abia acum au hotarat sa faca acest pas la initiativa tatalui meu. Mama mea vrea sa aiba ... (vezi toată discuția)
Procura copil minor Oana-andreea bocirnea Oana-andreea bocirnea Buna ziua am un baietel minor are varsta de 4 ani iar eu sun despartita de tatal sau nu am fost casatoriti cu acte iar acum sunt cadataorita cu alcineva dar cu ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva 9128Issabella 9128Issabella Orice sfat este bine venit ! Sunt in pragul disperării! Treaba sta in felul următor : gravida in 4 luni , am decis sa plec de la concubinul meu(italian) din ... (vezi toată discuția)