Buna Ziua. Am un baietel de 1 an si 9 luni si nu sunt casatorita cu tatal copilului inca acesta ii poarta numele. as dorii sa obtin custodia exclusiva a acestuia in cazul in care tatal a plecat in strainatate si nu ma ajuta cu bani nu vrea sa imi dea nici procura pe ntru copil. Tatal a fost inchis rimp de 3 ani si in prezent detine mai multe dosare penale pentru furt si talharii precum si un dosar in care timp de doi ani e supravegheat si trebuie sa mearga la semnat.am fost abuzata de nenumarate si batuta in fata copilului sau cu acesta in brate de multe ori fiind implicata si politia. El nu are niciun venit si nu a muncit niciodata in cei 25 de ani ai sai. Ce sanse as avea aa obtin custodia exclusiva a copilului? Multumesc
Buna seara,
Incercati dar nu stiu daca aveti sanse.
Pentru suplinirea procurii va trebui sa va adresati instantei pentru ca instanta sa o suplineasca prin sentinta.
Tatal este liber dar timp de doi ani trebuie sa mearga la data stabilita pentru semnat este sub supraveghere. Acum este plecat in germania , nu doreste sa'mi faca procura pentru copil . in plus am si probe cum el m'a abuzat si batut cu copilul de multe ori plus sesizari la politie. Daca as deschide un procea pentru suplinirea semnaturii lui sa pot iesii cu copilul din tara as avea sanse mai mari?