avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare parcela/tarla titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare parcela/tarla titlu proprietate

Pe un TP sunt trecuti mama si sora mamei mele. Dupa decesul mamei eu cu nepotul de la fratele meu decedat am devenit mostenitori.
Sora mamei este in viata.
Intrebari:
1 Se considera ca terenurile mentionate in TP respectiv au intrat in circuitul civil?
2. Cum se poate corecta tarlaua/parcela inscrise eronat la una din cele 4 parcele trecute in TP respectiv?
Cel mai recent răspuns: sandoz , utilizator 20:00, 28 August 2018
1. Da
2. Faceti cerere la autoritatea evidență a TP.
1. Da
Multumesc pentru raspuns.. Asa intentionam sa fac, insa am retineri ca voi rezolva problema la ei. Tind sa cred ca voi trimis sa rezolv problema in instanta.

Ionita Cristina Avocat a scris:

1. Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune rectificare titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI am depus in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate dumifilote dumifilote In urma respingerii documentatiei cadastrale pentru o parcela, pe motiv ca indicativul cadastral din TP nu coincide cu cel din evidentele OCPI, am depus in ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate georgetur georgetur Am cumparat o casa in 2007 dar acum am constatat ca locuinta de drept este pe (ex) tarlaua 20 percela 600 si pe titlu scos de vechiul proprietar este tarlaua 4 ... (vezi toată discuția)