avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cont bancar

Daca se vinde un apartament iar vânzătorul este înscris că și datornic la 2 bănci,se vor trage banii aceia la transferul bancar??

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament cu bani de la sora mea. e adevărat că nu se poate vinde fără acordul ei și că are dreptul la toți banii din vânzare? Eduard Obogeanu Eduard Obogeanu S\'a cumparat un apartament, pe numele meu...dar cu banii trimisi de sora mea, online prin card bancar din Franta in Romania. S\'a trebuit sa se faca plata ... (vezi toată discuția)
Obtinerea sumei pret apartament din credit bancar prima casa de catre vanzator liliana.suciu liliana.suciu Daca eu sunt vanzatorul unui apartament care urmeaza sa fie achitat din creditul bancar „prima casa-cu avans 5%” primit de cumparator de la banca ,dupa ... (vezi toată discuția)
Exista posibilitatea transferului unui credit ipotecar la vanzarea apartamentului? dab_2010 dab_2010 Apartamentul pus in vanzare are ipoteca (in favoarea bancii). Avand in vedere ca valoarea ramasa a creditului este inca mare, care ar fi posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)