avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... stampila, contracte, delegatier, chitantier
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

stampila, contracte, delegatier, chitantier

buna!
stie cineva daca un stagiar poate avea stampila ( pe care sa scrie numele cab din care face parte dar si numele sau ), contracte, delegatier si chitantier ( pe care sa fie trecute datele cabinetului unde este colaborator dar sa fie stampilate de catre stagiar cu stampila proprie ) ?
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lara_croft , utilizator 16:28, 14 Noiembrie 2006
Salut!
Stie cineva care sunt etapele de urmat pentru a face prima traducere autorizata. Am deja parafa, dar m-am blocat la obtinerea unui cod de inregistrare in registrul comertului ( cred ca asta urmeaza ).
Multumesc anticipat!
Da,dar treb sa vb mai intai cu av la care lucrezi.Cat despre stampila...uita-te in statut!;)
din ce stiu, inregistrarea nu se face la registrul comertului, avocatii nu sunt comercianti, rolul fiscal se deschide la admin financiara de la sediul cabinetului, urmand ca toate darile catre stat sa le platesti la admin financ de la domiciliu....pentru stampile e necesara o copie de pe decizia d la barou si una de pe buletin, pt tipizatele care nu emana de la barou asisderea....
mult noroc in profesie!
am facut melange de intrebari, scuze...:D
oricum sper ca informatiile oferite sa fie de ajutor celor nelamuriti asupra maruntisurilor profesiei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre avocati B06D4N B06D4N Am inteles ca ne trebuie registre gen: - Un registru de încasări şi plăţi (cod 14-1-1/b); - Un registru inventar (cod 14-1-2/a) Daca stie cineva de ... (vezi toată discuția)
si-a facut cineva stampila personala ca av. stagiar colaborator? marinaL marinaL Buna! Am si eu o nelamurire. Este vorba de posibilitatea de avea clienti proprii, iar indrumatorul imi permite. Imi poate spune cineva care e procedura ... (vezi toată discuția)
Ptr avocatii stagiari Cum v-ati declarat la fisc? profesie liberala (avocat) sau prestator servicii pe baza de contract? eu am fost acceptat cu a doua varianta? v-ati facut ... (vezi toată discuția)