avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

Efectuez vanzare de piese auto, respectiv reparatie auto catre o pers. care se prezinta la sediul firmei din Romania si imi comunica un cod valid de TVA pt.o firma din UE. Nu am copie document de transport sau CMR, nu stiu cand iese din tara sau orice altceva. Cum facturez in cele 2 cazuri: cu sau fara TVA si unde-l declar in decont TVA?

Alte discuții în legătură

Tva transport germania-suedia lumi40 lumi40 Buna. Help! 1. O firma de transport marfa platitoare de tva trimestrial din Romania face transport ( Germania - Norvegia ) pentru o casa de expeditie din ... (vezi toată discuția)
Import marfa cu transportator ue Irina-2005 Irina-2005 Buna ziua Se poate sa ma ajute si pe mine cineva in urmatoarea problema? Am un import de marfa din Elvetia.Transportatorul este din UE respectiv ... (vezi toată discuția)
Vanzare marfa la o firma din italia scorus69 scorus69 buna ziua o microaintreprindere platitoare de tva trimestrial din Romania poate sa vanda marfa din depozit unei firme din Italia,transportul marfii in ... (vezi toată discuția)