avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Două decese în familie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Două decese în familie

A murit părinți mei odată tatăl meu a ucis pe mama el pe urma a spinzurat .Așa am avut două morți.Intrabarea mea este câte zile libere am dreptul de la munca? Și ptr dovezi ajunge Certificat de deces? Mulțumesc răspunsul !
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:37, 27 August 2018
Ar trebui sa aveti dreptul pentru fiecare parinte in parte. Certificatele de deces sunt suficiente sa le prezentati angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune - ajutati-ma sa inteleg! Ella_75 Ella_75 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati sa inteleg cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1.Tata a murit acum cinci ani. In urma casatoriei au rezultat 2 ... (vezi toată discuția)
Ajutorul de deces Lukroxy Lukroxy Buna ziua, tatăl mai a murit acum 4luni intrun spital din Aiud.De atunci ma tot plimba de la un birou la altul pt ajutorul de deces,el nu muncea in momentul ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite in caz de deces parinte claudiuss claudiuss In luna iulie a decedat bunica mea (mama tatalui meu), iar in luna septembrie a decedat si tatal meu. Mentionez ca este tatal meu vitreg care m-a crescut si ... (vezi toată discuția)