avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi Despagubiri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi Despagubiri

Buna ziua....tatal meu locuieste in Italia de mai mult de 20 de ani...El locuieste cu o alta doamana si ameninta cu despagubiri ca mama mea nu a avut grija de el cand a avut niste probleme medicale ci femeia respectiva.Se poate asa ceva? ei nu sunt divortati asa stim noi..nu stiu daca putea sa faca acest lucru singur fara mama?

Alte discuții în legătură

Divortul- vizita minor cu forta blackgirl blackgirl Buna! Parintii mei sunt divortati de 12 ani. Eu in septembrie fac 18 ani. Daca sunt sub tutela mamei si sentinta este definitiva si irevocabila, tatal meu are ... (vezi toată discuția)
Divort copii minori anamaria2202 anamaria2202 Buna ziua. Parintii mei sunt casatoriti de 17 ani,casatorie din care a rezultat 2 copii: unul de 14 ani si celalalt de 17 ani. Pe data de 26 noiembrie,tatal a ... (vezi toată discuția)
Cineva care a renuntat la mostenire se mai poate razgandi? hopeless1 hopeless1 buna ziua. __as dori sa aflu si eu cum si in ce conditii este acest lucru posibil. __sunt 3 frati (o fata si 2baieti). fata s-a casatorit acum 38 de ani si ... (vezi toată discuția)