avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj fara toti succesorii definiti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj fara toti succesorii definiti

Buna ziua! Avem o situatie in familia largita si as dori sa stim pe ce cale se poate rezolva.
Dupa ce au murit bunicii mei, s-a facut succesiunea fara a se face partajul. Urmasii sunt 2 unchi, eu si sora mea. Dupa ce s-a facut succesiunea, unul din unchi a murit. Familia acestuia nu a facut succesiunea, prin urmare nu are mostenitorii definiti. Eu, sora, si unchiul ramas in viata dorim sa facem partajul bunurilor ramase de la bunici, dar ne impiedicam de faptul ca in acest moment nu sunt toti mostenitorii definiti, si refuza sa faca succesiunea.
Pe ce cai se poate face partajul cu mostenitorii unchiului decedat nedefiniti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:45, 27 August 2018
Trebuie citati toti mostenitorii.
Mergeti la avocat daca vreti sa intelegeti exact situatia juridica deoarece este necesar sa va explice in mod confidential.
Eu aș merge direct la notar, el
vă va ajuta în demersul de citare și va instrumenta procedura.
Daca merge la notar e posibil sa devina ireversibil.
Insa...e posibil ca notarul sa ii trimita la avocat daca este intelept...

Notarii oricum nu vor sa se complice cubceva ce nu pot rezolva si daca au un minim de experienta nu se baga...
De aceea se merge la avocat...
Avocatii rezolva de fel ce nu pot notarii din cate stiu eu...
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesiune. madmax80 madmax80 Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Este vorba de o casa construita de aprox 45 de ani unde locuieste mama mea si unchiul meu. Tatal meu a murit cand aveam 6 ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre nepot si unchi master333 master333 Buna ziua !!! Tatal meu a decedat acum o luna iar eu am ramas unicul mostenitor deoarece nu a fost casatorit si nici nu am alti frati. In urma lui mi-a ramas ... (vezi toată discuția)