avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declarare concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declarare concediu medical

Am o intrebare referitoare la un certificat de concediu medical care nu are stagiu de cotizare si nu il putem plati. Intrebarea este cum trebuie sa apara acest medical in statul de plata si in declaratia 112 asigurat? Am incercat sa introduc orele de medical, dar D112 da eroare ca nu are indemnizatie de medical. Cum putem proceda sa apara ca absenta motivata atat pe stat, cat si in D112?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical neplatit ime.a ime.a Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)
Pontaj NNorbert NNorbert Buna ziua S-a incheiat un CIM pe o perioada de o luna cu un angajat nou, pe luna februarie. In total din 160 de ore, a lucrat 120 de ore si pentru restul ... (vezi toată discuția)
Lipsa baza calcul plata medical elam elam Buna dimineata! Am urmatorul caz: - un salariat angajat la mine din jumatatea lunii aprilie 2018, a prezentat la luna iulie 2018 concediu medical, cod 01. ... (vezi toată discuția)