avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Procura
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Procura

Buna ziua ! Va rog sa mi Spune-ți in cazul in care am o procura făcută in Germania la un notar de la fostul soț ,pt scoaterea minorului din țara și ai face pașaport neavand apostila ... poate merge fratele meu care locuiește in Germania a obține apostila și unde anume ??? pt ca fostul sot este de negăsit ... multumesc !
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
Dura Ana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:49, 27 August 2018
Buna ziua,
Fratele sa ceara informatii la Ambasada sau Consulatul Romaniei din Germania.

Din ceea ce am inteles este procura facuta in Germani de fostul sot prin care isi da acordul ca minorul sa iasa din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport copil si scoaterea copilului din tara LToader LToader Buna seara.Sunt din Sibiu si sotul meu este in Germania cu serviciul.si vreau sa mergem si noi,eu si copilul (5 ani) .de ce imputernicirii am nevoie mai exact ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acord - calatorie minor in strainatate lavynyu lavynyu Buna ziua. Am 17 ani si vreau sa plec intr-un schimb de experienta in Franta.Tatal meu este in Spania si lucreaza foarte departe de consulatul Romaniei, cel ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - pasaport minor si calatorie in strainatate lienuta lienuta Ce formular trebuie completat in Romania la notar de catre parintele aflat in Romania ([prin care ii cere acordul celuilat parinte aflat in Franta]) de a iesi ... (vezi toată discuția)