avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Donare drum servitute catre Primaria Locala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Donare drum servitute catre Primaria Locala

Buna ziua ,

Va rog daca puteti sa ma ajutati in urmatoarea problema . Detin un imobil achizionat prin programul Prima Casa de circa 9 ani de zile . Pe langa imobil si terenul aferent a fost prinsa in contract si 1/6 parte din drum . Avand in vedere lucrarile de modernizare din zona as dori sa donez aceasta parte catre Primaria Locala . Am facut o solicitare in acest sens catre Ministerul de Finante iar raspunsul lor a fost negativ , facand referire la art. 1 , alin. 7 din OUG 60/2009 . Avand in vedere ca in acest moment nu ar mai fi de achitat 2/3 din valoarea creditului acordat initial , iar valoarea imobilului si a terenului aferent acopera fara probleme garantia bancii si a Ministerului de Finante , nu se poate scoate cumva drumul de sub ipoteca si dona Primariei Locale ?

Va multumesc ,
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 17:52, 27 August 2018
nu, pana la achitarea in totalitate a creditului.
faceti o cerere catre Primarie, si una catre Banca si vedeti ce va raspund.
daca Banca dvs si-ar da acordul (ceea ce ma indoiesc) - atunci puteti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare drum servitute catre primaria locala acidvb acidvb Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema . Detin un imobil achizionat prin programul Prima Casa 1 , in anul 2009 . Calea de acces ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie, acordul vecinilor Danut1111 Danut1111 Buna seara, detin un teren de 1000mp cu o deschidere de 10m cu adancime de 100m, din care primii 500mp sunt intravilan si restul extravilan. Doresc sa imi ... (vezi toată discuția)
Modificare casa ipotecata roxana popa roxana popa Pentru contractarea unui credit am ipotecat casa proprietate personala. In prezent doresc sa modific casa prin extindere si modernizare (vreau sa construiesc ... (vezi toată discuția)