De aproape 5 ani,locuiesc impreuna cu familia[sot si copii] intr-un apartament cu 2 camere,apartament care este inca pe numele tatalui meu ,acest ap.a fost cumparat in timpul casatoriei cu mama mea,dar este doar pe numele tatalui.Parintii acum locuiesc la tara[dar nu au mutatie pe buletin,deci nu reiese ca locuesc la tara].fiind singurul lor copil,mi-au facut promisiunea ca acest ap.va ramane al meu ,neavand frati imi revine mie apartamentul.MI-au propus sa-l treaca pe numele meu,ca mostenere de la parinti....sunt convinsi ca asa sotul meu nu ar avea dreptul la ap in caz de divort.insa eu beneficiez de un de ajutor de la stat atat timp cat nu detin locinta proprietate personala,deci pt moment nu doresc ca acest ap.sa fie trecut pe numele meu:)Insa tatal meu este f bolnav ,iar cu mama nu ma prea inteleg[au fost multe episoade in acesti ani ,cand ea ne cam invita sa plecam din casa.....]buletinele si certificatele de nastere ale copiilor sunt pe adresa ap.in care locuim,decand ne-am mutat in ap am facut modificari majore,fata de cum arata ap inainte acum i-am adus multe imbunatatiri[am pastrat chitantele,prin care voi face dovada in cazul in care va fi nevoie]am achitat datoriile pe care le aveau dansii la intretinere,am platit impozitul pe apartament [chitantele sunt la mine].in cazul in care va murii tatal meu mama va imparti cu mine,mie mi-ar veni o cota parte f mica,probabil ma vor ajuta si chitantele pe care le-am pastrat ,dar nu stiu in ce masura vor fi luate in considerare.AS vrea sa va interb daca voi putea face la notariat un testament sau o donatie prin care parintii mei sa-si dea acordul ca daca unul din ei va muri ,eu voi fi automat mostenitoarea.Deoarece nu-mi doresc ca dupa ce am bagat atatia bani in ap.sa ma trezesc intr-o zi fara nimic si cu copii in strada,pt ca mama mea ar fi capabila de acest lucru,consuma alcool si atunci ne invita sa ne luam hainele si sa plecam,dar nu stiu unde!