avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Am o nelamurire in privinta acordarii indemnizatieipt. crestere copil. Eu sunt angajat bugetar dar pe linga am si o conventie civila de prestari servicii.In ceea ce priveste contractul de munca am o vechime mai mare de 12 luni, dar la convenia civila am doar 10 luni.Pot benficia de indemnizatie crestere copil din amindoua veniturile? Mentionez ca pletesc impozit.
Va multumesc anticipat,
Cu respect
Roxana Naum
Cel mai recent răspuns: Kitte , utilizator 12:37, 8 Noiembrie 2009
Pentru indemnizatia de CCC se iau in calcul toate veniturile din activitati profesionale din cele 12 luni inainte de nasterea copilului, chiar daca unele venituri au fost obtinute intr-o perioada mai scurta de 12 luni.
Deci daca am 12 luni pe cartea de munca si doar 9 sau 10 luni la conventia civila, pot beneficia de CIC facandu-e suma intre cele 2 venituri?
Va multumesc
Da, se iau in calcul toate veniturile.Cand depuneti dosarul pentru CIC sa aveti adeverintele cu venitul pe ultimele 12 luni de la ambele locuri de munca.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2009
Crissa C, Consilier juridic
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Imi era frica ca nu cumva sa nu se ia in calcul si conventia.
O zi buna va doresc.
Pentru conventie de unde se ia adeverinta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Noiembrie 2009
Kitte, utilizator

Alte discuții în legătură

Venituri luate in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil oanaj oanaj Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei de crestere si ingrijire a copilului: sunt insarcinata, am sa nasc in luna aprilie 2010. Sunt ... (vezi toată discuția)
Intrbare!!! silviumanta silviumanta In luna iulie am terminat facultatea, tot atunci am inchieiat cu o societate un contract de prestari servicii a carui plata se va face in luna decembrie , nici ... (vezi toată discuția)
Pfa-dependent bionut bionut In augut 2010, mi-am deschis un PFA cu norma de venit, pentru a lucra la o companie. Am platit impozitul pe semestrul III si contributia la sanatate pana la ... (vezi toată discuția)