avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Agentie de Turism Online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Agentie de Turism Online

Buna ziua,

As dori sa infiintez o Agentie de Turism Online. Avand in vedere acest aspect, care are fi codul CAEN principal si care sunt cele recomandate ca si secundare? Pe de cealalta parte, pentru agentie de turism ONLINE conform legii, am nevoie sa fac dovada spatiu sediu social cu anumite conditii speciale( eg. parter, m patrati etc) ?

Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana.pi , utilizator 16:13, 27 August 2018
Va trebui sa indepliniti toate conditiile cerute de lege, chiar daca apreciati ca sunteti agentie de turism ”online”. Practic, toate agentiile detailiste, care nu sunt turoperatori, fac rezervari online. Practic dumneavoastra apareti ca un intermediar intre turoperator si client.
Buna ziua si va multumesc pentru raspuns.

Mai concret in acest caz : care are fi codul CAEN principal si care sunt cele recomandate ca si secundare? Pe de cealalta parte, pentru agentie de turism online conform legii, am nevoie sa fac dovada spatiu sediu social cu anumite conditii speciale( eg. parter, m patrati etc) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism albulescu albulescu Buna ziua,as dorii foarte mult sa stiu exact sau cit de exact se poate ,care sunt demersurile pentru a infiinta o agentie de turism,intern si international,ma ... (vezi toată discuția)
Infiintare agentie de turism emilia73 emilia73 Doresc sa infiintez o agentie de turism.Am brevet de manager pentru o agentie detailista, dar sunt si economista.Eu lucrez in alta parte, loc de munca la care ... (vezi toată discuția)