avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale agentie de turism
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

agentie de turism

Buna ziua,as dorii foarte mult sa stiu exact sau cit de exact se poate ,care sunt demersurile pentru a infiinta o agentie de turism,intern si international,ma intereseaza daca trebuie depuse garantii,sau alte sume in afara capitalullui social,si tot ce este necesar pentru infiintarea unei astfel de agentie sau firma.Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: albulescu , utilizator 14:12, 11 Februarie 2009
Din cate stiu trebuie sa aveti o firma care sa aiba in codul CAEN si agentie turism, apoi trebuie sa luati legatura cu reprezentantul ministerului turismului din judetul dvs. care o sa vina sa vada spatiul unde o sa infiintati agentia de turism (min 10 mp. pt agentie detailist si 20 MP pentru agentie turoperator),dupa care o sa va trimita dosarul la minister si intr-o luna o sa va vina licenta de turism. SUCCES!
multumesc mult,eu stiam ca trebuie platita si o garantie de asigurare pentru turisti,nu stiu exact cum si cit sau in ce conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)
Brevet turism Monica83 Monica83 buna ziua Am o nelamurire. Pentru obtinerea brevetului de turism, pentru director agentie detailista, mai este nevoie de atestatul pentru limba straina? Am ... (vezi toată discuția)
Model contract colaborare intre agentii imobiliare poni poni Am si eu o rugaminte, as avea si eu nevoie de un model de contract de colaboare intre 2 agentii imobiliare cu privire la vanzarea unui imobil. Va multumesc ... (vezi toată discuția)