avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Desfiintare societate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Desfiintare societate

Am o societate care nu are activitate de 2 ani. In conturile din balanta se regasesc stocuri, furnizori neachitati, clienti neincasati, datorii catre finante neachitate. Vreau sa lichidez aceasta societate si nu stiu ce sa fac cu conturile respective, care este procedura?
Ultima modificare: Luni, 27 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: mirelav2 , utilizator 12:50, 28 August 2018
Trebuie sa incercati incasarea clientior prin negocire directa sa in instanta si sa platiti datoriile la furnizori. Contactati automat si contabilul cu care ati colaborat sa va indrume.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant de lichidare contexaudit contexaudit daca ultima balanta de verificare este in 2004 si unde sunt evidentiate credite neachitate, furnizori neachitati, clienti neincasati, stocuri si din ... (vezi toată discuția)
Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)
Inchidere voluntara srl camicami camicami Buna ziua, in cazul un SRL cu doi asociati sot si sotie,fiecare cu 50%,doresc sa inchida firma voluntar, ce se intampla cu sumele aflate in conturi sau in ... (vezi toată discuția)