avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi probe în instanță înregistrările ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi probe în instanță înregistrările audio/video făcute de reclamant cu telefonul?

Inregistrarile audio video cu telefonul care sunt facute de catre reclamant se constituie proba in instanta ? Sunt acceptate?
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 10:46, 4 Septembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, pot fi probe.
Multumesc pt raspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inregistrarile audio-video trebuie transferate pe un CD-DVD si depus ca proba la dosar. Nu puteti sa mergeti cu telefonul ca sa aratati judecatorului proba audio-video si atat. La dosar trebuie atasat proba.
Multumesc.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate utilizator, va rog sa faceti efortul de intelegere ca intre "pot" si "sunt" exista o diferenta de potentialiate pentru elemente de proba care sunt prezentate in fata instantelor.
Deci, in functie de caz, pot fi considerate ca probe, sau nu!!!
In orice caz, instanta va decide de caracterul de proba valabila al elementelor de proba prezentate de catre parti.
Daca vreti un sfat clar, incepeti prin a fi clar in expunerea de caz, sic!!!
Este indicata consultarea unui avocat in cazul in care din motive personale nu vreti sa furnizati pe site detaliile spetei pe care vreti sa ne-o supuneti analizei.
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
Demos, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrarea audio este proba? veronica-t veronica-t Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica audio,important! Sonji Sonji [b]Mijloc de proba inregistrarile audio-telefonice[/b]. Daca acele inregistrari au fost trecute pe un cd sau un memory-stick si nu sunt pe suport original, in ... (vezi toată discuția)
...inregistrarea unei convobiri telefonice fara sa stiu petrisor1970 petrisor1970 ...contextul inregistrarii l-a constituit o convorbire telefonica cuun coleg de serviciu de care nu am avut habar o buna perioada de timp. pentru a-mi ... (vezi toată discuția)