Buna ziua ! Am fost le ITM si am depud o sesizare. Cineva m-a sfatuit sa merg la patron si sa cer in scris ca nu au de lucru pentru mine. M-a sunat contabila sa-mi spuna ca nu poate sa-mi dea in scris ca nu au nevoie de mine, sa stau linistita ca nu-mi desface contractul deoarece sunt insarcinata. Nu au comenzi ,deci sa stau acasa fara bani pentru ca momentan asta este situatia. Am inregistrat pe telefon tot ce mi-a spus . Credeti ca-mi foloseste la ceva? Va multumesc
Prezentati-va la locul de munca la program, conform contractului individual de munca pe care l-ati semnat.(chiar daca ajunsa acolo nu prea aveti de lucru).
Codul de procedură civilă nu conține prevederi în legătură cu posibilitatea utilizării înregistrărilor audio-video ca mijloace de probă în procesul civil.
Prin urmare, inregistrarea facuta nu cred ca va ajuta foarte mult.
nici o inregistrare audio-video facuta in afara procedurii penale si fara expertiza aferenta a INEC nu poate fi folosita in instanta. Iar INEC nu face expertize ptr inregistrari facute cu altceva decit cu aparatura certificata si detinuta exclusiv de catre Parchet / SRI.