in 2008 am primit o decizie de la casa judeteana de pensii in care figuram cu o datorie de 6000.00 ron......in urma discutiilor telefonice am explicat situatia ( am avut un SRL activ din feb pana in oct an 2008 dupa care firma a fost suspendata pe 3 ani ) am facut o cerere in care am cerut incetarea declaratiei si am trimis catre ei ( confirmare de primire - am stampila lor ) aceea crerere , act ad prin care se dovedea aceea suspendare , chitanta...ect.....dupa o perioada am sunat sa vad daca mai figurez cu datorii...m-au asigurat ca totul este ok. La 1 an de zile ....adica acum am primit alta decizie dar cu suma mai mare.....majorari , dobanzi.....cum este posibil si ce anume trebuie sa fac in cazul de fata...am ajuns la 9100.00 asa stand linistita.......mai exact cum anume "ma pot executa silit " ? aceea decizie a venit dupa nume si cnp...nu pe firma
Aferent carei perioade sunt aceste datorii?
Datoriile fiscale sunt aferente peroanei dumneavoastra din perioada cat erati salariata acelui SRL care va apartinea?
Daca pana la nivelul anului 2006 ati acumulat acele datorii de 6000 lei si nu le-ati achitat. Chiar daca ati suspendat activitatea in 2006, datoria a ramas si faptul ca nu le-ati achitat este normal sa atraga majorari si penalitati.