avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cumparare masina din UE. La ce acte trebuie sa fiu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cumparare masina din UE. La ce acte trebuie sa fiu atent.

Buna ziua, doresc sa cumpar o masina adusa din Finlanda dar nu stiu ce acte trebuie sa urmaresc. Stiti carei institutii trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 10:17, 28 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Difera de la tara la tara si orice talon sau document te pune in imposibilitatea de a putea inmatricula auto...Cred daca nu gresesc ca cei de la RAR te-ar putea lamurii exact...
Chiar in viitorul apropiat de pregateste o verificare online a RAR, la care poti afla si date despre auto..(km reali ,revizii, accidente,etc)
Ultima modificare: Marți, 28 August 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract v-c dacia logan, km dati inapoi de intermediar ContSters346864 ContSters346864 Buna seara, Am cumparat zilele trecute o masina Dacia Logan 2007-98600km de la un intermediar, al doilea proprietar al masinii de 2 sapt. Totul mergea ... (vezi toată discuția)
Am aflat cu ocazia itp că mașina cumpărată avea kilometrajul dat înapoi. aș dori să o returnez, am șanse în instanță? IonutCirciu IonutCirciu Salut mi am cumpărat un golf 5 acum 5 luni și in bord avea 180.000km, am pus o pe tester nua găsit nimic in neregula bun, după ceva timp am avut și niște ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh - garantii IonutDC IonutDC Buna ziua si multumim ca exista acest forum unde putem gasi raspunsuri la atatea probleme. Doresc sa achizitionez o masina second hand de la un parc auto ... (vezi toată discuția)