avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nume după divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nume după divorț

Bună ziua. Dacă o persoană (sex feminin) are un divorț pe rol în România și înainte de terminarea acestuia, pleacă în străinătate, la întoarcere în România, după un an să presupun, va avea probleme la frontiera, având în vedere faptul ca după divorț va trebui să schimbe numele? (în ideea că între timp se definitivează divorțul și va trebui să aibă numele inițial de fată în acte, nu cel cu care a plecat.)
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat de naștere străin O_E_B O_E_B Copilul meu s-a născut în Danemarca și a primit certificat de naștere danez. Tatăl este bulgar, cu numele de familie Ivanov, iar copilul de sex feminin a ... (vezi toată discuția)
Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)