avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notariala valabila in Marea Britanie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notariala valabila in Marea Britanie

Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea. In 2017 am lucrat in UK si urmeaza sa primesc un cec din partea HMRC pentru recuperarea taxelor platite in perioada 2017-2018. Eu m-am intors in Romania, iar cec-ul va fi trimis la adresa unde am locuit in UK. La acea adresa locuieste varul meu. Se poate face in Romania o procura notariala valabila in Marea Britanie pentru ca varul meu sa poata incasa acel cec si sa-mi vireze banii? Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare de nume in ro cu deed poll din uk roberta996 roberta996 Mi-am schimbat numele aici in UK prin Deed Poll. Anterior mi-am schimbat carnetul de conducere si cardurile bancare etc. cu noul nume. Am apostilat, legalizat ... (vezi toată discuția)
Încasare cec din sua: o singură bancă acceptă solicitarea însă pune condiție de vechime ca client, iar cecul poate expira între timp. ce îmi recomandați să fac? Alice E. Alice E. Bună ziua! Am solicitat recuperarea taxelor statale si federale pe anul 2018 și am primit contravaloarea lor sub forma de cec emis de SUA. Am solicitat ... (vezi toată discuția)
Divort suditucristian suditucristian Buna ziua, m-am casatorit in Irlanda (2003) cu o britanica , dar din 2005 nu am mai avut nimic comun,eu am revenit in Romania. Ea nu a divortat nici acum. ... (vezi toată discuția)