avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, m-am casatorit in Irlanda (2003) cu o britanica , dar din 2005 nu am mai avut nimic comun,eu am revenit in Romania. Ea nu a divortat nici acum. Doresc sa divortez si care sunt procedurile. Pot baga divort in romania ?
Cel mai recent răspuns: trixmic , utilizator 13:32, 5 Martie 2017
Pentru a divorta ar trebui mai intai transcrisa casatoria in Romania.
E posibil sa aveti probleme la proces.
Ar putea sa fie mai simplu sa divortati in UK daca va intelegeti.
ce inseamna sa am probleme la proces, nu avem nimic in conum, nici copii. si cum sa transcriu casatoria in Romania
Probleme la proces inseamna cu citarea persoanei in UK.
Cunoasteti unde locuieste exact ca sa fie citata de instanta la adresa unde locuieste?

nu mai stiu nimic de ea de 12 ani. astazi mi-a scris pe fb ca este in irlanda, daca locuieste acolo. in rest nimic
eu sunt in Romania din 2004, ne-am casatorit in Irlanda in 2002 , m-am intors in tara ptr ca imi expirase contractul de munca. nu am mai putut sa-l prelungesc aici

Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2017
gi-jane2, moderator
Aflati adresa ca sa o puteti cita.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o mare problema,in urma cu 4 ani m am casatorit ... Purfectana Purfectana Buna ziua,am si eu o mare problema,in urma cu 4 ani m am casatorit cu o romanca in uk,nu am transcris certificatul de casatorie fiind plecat si intre timp m am ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain ContSters333655 ContSters333655 Buna ziua, Se poate incepe un divort de un cetatean strain din Europa in Romania, fara certificatul de casatorie in original, avand doar copii si actele ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rezultat in urma casatoriei cu un cetatean strain ilvermar ilvermar Buna ziua, Am fost casatorita cu un cetatean rus. Din casatorie a rezultat un copil (acum are 8 ani). Casatoria a fost incheiata in Rusia si transcrisa in ... (vezi toată discuția)