avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua, m-am casatorit in Irlanda (2003) cu o britanica , dar din 2005 nu am mai avut nimic comun,eu am revenit in Romania. Ea nu a divortat nici acum. Doresc sa divortez si care sunt procedurile. Pot baga divort in romania ?
Cel mai recent răspuns: trixmic , utilizator 13:32, 5 Martie 2017
sa spunem ca aflu adresa, pot baga divort in romania ?
Ar fi bine sa nu mai lucrezi cu acte oficiale o vreme. Sa nu te trezesti ca platesti alimoni.

Ai grija cu tampenia facuta! Chair si in Romania daca ea face un copil pe undeva e pe numele tau. te poti trezi cu pensie alimentara, si un copil de care nu poti scapa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am si eu o mare problema,in urma cu 4 ani m am casatorit ... Purfectana Purfectana Buna ziua,am si eu o mare problema,in urma cu 4 ani m am casatorit cu o romanca in uk,nu am transcris certificatul de casatorie fiind plecat si intre timp m am ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain ContSters333655 ContSters333655 Buna ziua, Se poate incepe un divort de un cetatean strain din Europa in Romania, fara certificatul de casatorie in original, avand doar copii si actele ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rezultat in urma casatoriei cu un cetatean strain ilvermar ilvermar Buna ziua, Am fost casatorita cu un cetatean rus. Din casatorie a rezultat un copil (acum are 8 ani). Casatoria a fost incheiata in Rusia si transcrisa in ... (vezi toată discuția)