avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consumarea etnobotanice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consumarea etnobotanice

Bună ziua am pus o întrebare acum ceva timp și nu am primit răspuns legat de consumul de etnobotanice ale fiului meu vreau sa știu dacă există o procedura prin care sa îl decad din drepturile lui pt al putea interna într-o clinică specializată.multumesc.scuze pt mai mult timp bineînțeles cu semnătura mea

Alte discuții în legătură

Buna ziua! posibilitate internare nevoluntara la psihiatrie de catre un parinte nelutzu121 nelutzu121 Daca eu nu sunt de acord si nu i-am cauzat nici o problema poate o persoana din familia mea sa ma interneze intr-un spital pt. oameni cu boli mintale? Daca da, ... (vezi toată discuția)
Externare pacient in stare critica ContSters422418 ContSters422418 Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta obtinerii unui sfat intr-o situatie foarte delicata. In cazul in care nu am ales corect categoria din ... (vezi toată discuția)
Sot consumator de etnobotanice divort Auhsgs Auhsgs Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Sunt căsătorită de 2 ani si avem un copil de 11 luni. Eu am 19 ani, sotul 36. Nu ne intelegem, este consumator de ... (vezi toată discuția)