avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere impozit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere impozit

sotia mea lucreaaza,are un copil de 16 ani care primeste pensie de urmas,mai avem un copil de 3 ani eu sint somer,si la servici ia zis ca baiatul de 16ani nu are dreptul la decducere impozit,as vrea va rog frumos daca stiti legea in care se prevede deducerea pt pensie de urmas,si daca eu ca sint in somaj are drept de deducere sa imi scrie-ti exact legea,nr si de cind.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:49, 8 Noiembrie 2009
Cred ca va puteti edifica aici: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social stefaniaalina75 stefaniaalina75 Daca sotul este in somaj, iar sotia care este casnica a decedat se poate primii ajutor pentru deces de la institutiile statului? Mentionez ca au un copil de ... (vezi toată discuția)
Venitul dintr-o pensie cu valoarea sub 2000 lei - este considerat venit impozabil cu valoare neimpozitata sau venit neimpozabil? sunsray sunsray Buna ziua, ÎNTREBAREA CHEIE: O persoană care are pensie de urmas sau de invaliditate obtinute in baza gr. III (deci cu drept de muncă) cu valoarea sub ... (vezi toată discuția)
Deducere personala pt un copil ce are pensie de urmas alcibiade alcibiade Va rog sa-mi spuneti daca pensia de urmas, pt un copil aflat in intretinere, afecteaza deducerea personala si in ce mod ? Pensia de urmas este in suma de 350 ... (vezi toată discuția)