avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nelamurire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nelamurire

Buna ziua. Care este diferenta intre director adjunct si director general adjunct? Au coduri COR diferite. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 29 August 2018
Au coduri COR diferite.

112005 - Director adjunct societate comerciala

112012 - Director general adjunct societate comerciala

Acest lucru l-am observat si eu :)
Voiam sa stiu care este diferenta exacta.
Diferenta consta in competenta/atributii ...

Directorul General (abreviat DG; în engleză: chief executive officer, abreviat CEO) este funcția cea mai înaltă din cadrul majorității organizațiilor, în special în companii.
[ link extern ]

Director - Persoană care conduce o întreprindere, o instituție, o publicație etc. sau un sector al acestora
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor anabroker2007 anabroker2007 care sunt codurile cor pentru functia de director executiv si sef serviciu asigurari pentru o societate comerciala de brokeri de asigurare-reasigurare ? (vezi toată discuția)
Clasificare cor dir. administrativ clau_ncm clau_ncm Vreau sa stiu daca codul din COR pt director administrativ este 3433 ? Mentionez ca am studii superioare facultatea de management si masterat \"Dimensiunea ... (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)