avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate desfintare clasa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

desfintare clasa

Buna ziua, sunte elev la o scoala postliceala, ar trebui sa incep anul 2, doar ca de la secretariat ne-au anuntat ca, clasa noastra se va desfiinta si vom fi repartizati in alte clase. In lege spune ca, pot fi 25 elevi -nu mai putin de 15 si mai mult de 30. Dorim sa mergem la scoala sa solciitam informatii, insa nu stim de ce subiecte sa ne agatam . in clasa noastra , sunt inscris in calaog 23 de elevi, nicio absenta,restanta,numai note bune. suntem cel mai bun colectiv ca si procentaj al notelor .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:15, 29 August 2018
Trebuie sa intrebati directorul/ Inspectoratul scolar judetean care a fost motivul pentru care s-a decis desfiintarea clasei dvs.
Adresa urgenta la inspectorat, director, minister. Parintii ar trebui sa se uneasca pentru asta.
Solicitati si ajutorul asociatiei de parinti din liceu sau a CRPului, dupa caz. Vorbiti repede cu reprezentantul parintilor din judet, vedeti fnapip.ro.

Daca faceti dv. adresele, va rog eu, fara virgule, caci nu exista cacofonie in scris, doar in vorbire. Si poate reusiti sa blocati desfiintarea clasei. Cereti ajutor la redactare. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma intreaga alexd1990 alexd1990 Care este numarul minim de elevi dintr-un camin internat al unui liceu, pentru care un pedagog scolar sau un supraveghetor de noapte, poate beneficia de norma ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea o întrebare dacă pot contesta nota scăzută ... Nistor cristina Nistor cristina Buna ziua as avea o întrebare dacă pot contesta nota scăzută a copiilor la purtare ei sunt sportivi de performanța și din cauza absențelor li sa scăzut ... (vezi toată discuția)