avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Loc de joaca
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Loc de joaca

O scoala private a construit la mai putin de 10 m de blocul in care locuiesc, in curtea proprie, un loc de joaca. Locul de joaca este despartit de bloc de o Intrare, nu de o strada. Care sunt normele legale care reglementeaza distantele dintre locuri joaca si blocuri de locuinte ?
Domnu' Nicolae Tudor,
Mai bine ati intreba la primaria locala, ce ziceti? Aici noi ne ocupam de chiuvete, apometre si alte acareturi.... De ce sa le luam functionarilor primariei bucatica de paine de la gura?
Succes!
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Adam Grecu, utilizator
Pentru a reclama la primărie doream sa am elemente legale pentru a le introduce in reclamație.
Da' ce va face locul de joaca? Din ce stiu eu, pot exista si lipite locuinte de locuri de joaca...
In lipsa detaliilor privind ce problema exacta aveti cu acel loc de joaca, imi e dificil sa dau vreun sfat.
Legal,distanta intre constructii trebuie sa fie minimum 5 m
Din cauza gălăgiei. Sunt peste 15 elemente de joaca pe a suprafață de50 mp., iar lângă curtea școlii, pe lateral mai este un parc de joacă al primăriei.

Alte discuții în legătură

Spatiul verde de langa bloc, loc de joaca cu mingea euueugenia euueugenia Asociatia noastra de locatari, are spatiu verde in jurul blocului, iar in spatele blocului aproximativ 30 m2, un loc unde se intalnesc copii din 2 blocuri ... (vezi toată discuția)
Parcare intre blocuri diana cernea diana cernea In Iasi, in spatele a doua blocuri ceausiste, s-a construit de curand, ingramadit, pe o proprietate privata cica, un bloc nou, prevazut cu parcare subterana. ... (vezi toată discuția)
Loc de joaca amenajat in gradina blocului dannastase dannastase Buna ziua. Inca din momentul mutarii in anii 90 socrii mei impreuna cu inca o familie au amenajat gradina din fata blocului plantand pomi, flori si pastrand ... (vezi toată discuția)