avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trecerea la vama!!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trecerea la vama!!

Un minor/a care are varsta implimita de 17 ani poate sa treaca frontiera la vama fara procura parimtilor de la Ambasada Italiana?? sau mai exista o alta metoda legala de a trece vama din Italia in Romania fara procura parintilor la Ambasada??
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2018
Muţ, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:09, 30 August 2018
Din ce stiu, nu are nevoie de procura pentru a se intoarce in tara daca este cetatean roman. Sa sune si sa confirme la Politia de frontiera.
Daca are cetatenie romana, intrarea in tara (trecerea frontierei romane) nu este conditionata de nici un fel. Nu stiu insa care este metodologia de parasire a Italiei. Fiindca, dupa cum probabil stiti, Italia si Romania nu au frontiera comuna
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau nu pentru iesirea din tara cu minor? iulica21 iulica21 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine la aceasta intrebare.Am venit in vacanta in Romania cu sotul si copilul italieni amandoi.Sotul a trebuit sa ... (vezi toată discuția)
Act de identitate expirat, venire in tara danut26 danut26 Buna, Am o mica problema sunt in Danemarca si am buletinul expirat de o zi iar eu urmeaza sa merg in tara pe data de 30iun 2015 intrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)
Calatorie minor roman din italia in romania vdor vdor Buna ziua, as dori sa stiu daca un minor, cetatean roman dar stabilit in Italia poate veni din Italia in Romania fara parinti si fara procura. Stiu ca ii ... (vezi toată discuția)