In urma cu 3 ani am avut o relatie de lunga durata cu un tip. Ne-am despartit si cam 2 ani de zile m-a ajutat cat m-a ajutat, din cand in cand cu bani pt. cresterea copilului. In ultimul an insa deloc, plangandu-se mereu ca nu-i mai merg afacerile la fel de bine ca inainte. El este dezvoltator imobilar. Cum il pot obliga sa plateasca? Nu este nici un tata trecut in certificatul de nastere. Daca cere test ADN pt. copil pot refuza?Spre sfarsitul relatie el ma tot insela, asa ca l-am mai inselat si eu si desi sunt 80% ferm convinsa ca el este taticul , as avea dubii / emotii pt.un eventual test de paternitate. Am auzit ca daca duc copilul la bunici pt. 2 termene de judecata scap de acel test si se judeca cu oricare alte probe avut la dosar. Eu l-am inregistrat telefonic "cand mai dai bani pt. copilul nostru" el zicea "nu stiu ca nu am mai vandut nici o casa" nu pot, am datorii".
eclair
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu stiam ca un copil mic presupune multa atentie, grija, preocupare pentru o dezvoltare armonioasa..Dv. vad ca va distrati aici pe forum initiind discutii care, aparent va intereseaza. Daca plecati in Italia, foarte bine, mai ales ca acolo serviciile sociale se implica efectiv in ce priveste bunastarea fizica si materiala a minorilor.
Relatia
Alex89
Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)