Buna ziua.A murit tatal meu de o saptamana.Sunt singurul copil,am doar Titlul de propietate si certificatul de deces.Dar am inteles,ca mai trebuie si alte acte pentru a face succesiunea la notar.Nu am fost la notar,deoarece doar ce m-am intors din Iasi si eu stau in Timisoara. Succesiunea se poate face doar in Iasi,daca el a locuit acolo?Si ce acte trebuie.Am sa caut un notar pe net,pe cand merg,cam peste o luna.Am inteles ca nu costa chiar asa mult sa fac succesiunea.Dar un pret orientativ macar daca se poate.Sa stiu la ce suma sa ma astept.Multumesc.
Competenta in materie de succesiuni apartine oricarui birou notarial din circumscriptia Judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu.
Costurile depind de bunurile ce compun masa succesorala, de zona, anul constructiei, de materialul din care e construita casa, de suprafata casei, de suprafata ternului, de categosria de folosinta a terenului.
Succesiune
macinic
Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate ... (vezi toată discuția)