avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Denuntare unilaterala contract comodat auto si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Denuntare unilaterala contract comodat auto si transformarea contractului de comodat in contract de vanzare cumparare

Buna ziua. 1.
Mama mea a incheiat un contract de comodat auto pe perioada nedeterminata.
In realitate a avut loc de fapt o vanzare cumparare fara acte a autovehiculului intrucat comodatarul a virat o suma de bani in contul mamei.
Din pacate actele care sa insoteasca aceasta "vanzare cumparare" nu s-au mai intocmit.
Cum poate acum mama sa transforme contractul de comodat intr-unul de vanzare cumparare ?
Ultima modificare: Joi, 30 August 2018
rusualina, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:26, 30 August 2018
Sa incheie pur si simplu un contract de vânzare cumpărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto fara schimbarea proprietarului kkmak kkmak Vreau sa vand un auto(mai exact un Pick-Up Dacia 1.9Diesel) si avend taxa de mediu extraordinar de mare pe langa cat de veche este masina,daca cumparatorul nu ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna si ce urmari poate avea un contract de comodat Rãdiþã Raluca Georgiana Rãdiþã Raluca Georgiana Mama mea a inchiriat un apartament unui tip, acum 2 ani si 6 luni apartamentul fiind cu acte in regula,..cu contract de vanzare cumparare.La inchiriere nu am ... (vezi toată discuția)