Mama mea a inchiriat un apartament unui tip, acum 2 ani si 6 luni apartamentul fiind cu acte in regula,..cu contract de vanzare cumparare.La inchiriere nu am facut nici un act de inchiriere pentru ca n am stiut.In acel apartament,absolut toata mobila, inclusiv bai+aparate electrocasnice,.sunt achizitionate de mama.Intre timp,.acest chirias, si a deschis o firma de constructii,.pe care zice el, ca nu are nici un venit si nici un profit.Neavand spatiu pentru sediul firmei, s a inteles cu mama sa faca un contract de comodat,din care reiese ca:mama"in calitate de comodanta,proprietara a imobilului in baza contractului de vanzare cumparare, dau cu titlu de folosinta din intregul apartament,pentru a fi utilizatde comodatara ca sediu social fara activitate."Comodatara fiind chiriasul care declara:"ca primeste cu titlu de imprumut gratuit apartamentul.Imprumutul se face gratuit,pe o perioada nelimitata cu data semnarii 11.03.2010.Mentionez ca din luna respectiva chiriasul nu mai plateste nici o chirie.Iar "Comodantul nu va perturba in nici un fel comodatara pe intreaga perioada a comodatului,asigurandu i comodatarei, linstita faolosinta."Si acum vine intrebare a mea :Oare am pierdut apartamentul?oare poate sa l treaca pe numele lui,ne e frica sa nu patim ceva, pt ca mama e ft.vulnerabila in fata lui, pur si simplu tipa la ea,..o obliga
Va rog ajutati ma caci,cugrevele astea nu pot verifica nimik va multumesc
Cel mai recent răspuns:
ContSters71920 , utilizator
06:21, 2 Iunie 2010