avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Necesita sau nu aviz ISU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Necesita sau nu aviz ISU

Pentru o clădire de locuințe cu 4 nivele este necesar obținerea avizului ISU pentru amenajare pod rezultat din construcția cladirii in condițiile in care HG 571/2016 reglementează ca este obligatoriu pentru clădiri cu MAI MULT de 4 nivele la care se amenajează mansarda? Ce înseamnă mai mult de 4 nivele?
Cel mai recent răspuns: dodonica , utilizator 19:11, 31 August 2018
Nu m-ați lămurit deloc! Eu doream sa ma ajutați sa înțeleg care e situația juridică a acestei spete! Sa pricep cum funcționează și se aplica legislația in vigoare , respectiv HG 571/2006! Ca doar pe legi vorbim nu pe altceva....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz isu nesolicitat in certificatul de urbanism dodonica dodonica Buna ziua! Am solicitat de la primarie certificat de urbanism pentru amenajare unui pod rezultat in urma constructiei. Am primit certificatul de urbanism,si ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu ginitza ginitza Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: fabrica cu domeniu de activitate productie, doreste sa isi deschida un punct de lucru intr-o hala in care isi ... (vezi toată discuția)