avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbarea numelui dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbarea numelui dupa divort

Buna ziua.As dori sa stiu daca sentinta sa dat in data de 6 iunie(definitiva pentru divort)dar cu drept de apel pentru pensie alimentara si adresa de domiciliu copil minor,fosta nevasta trebuie sa-si schimbe buletinu?

Alte discuții în legătură

Sentinta stabilire domiciliu copil minor dupa conventie la notar in acest sens nerespectata diana68 diana68 Buna ziua, as dori sa stiu daca in momentul in care voi primi acasa sentinta de la judecatorie pot merge la fostul sot acasa sa imi iau fetita sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pentru avocat din oficiu raluk_s raluk_s buna ziua As dori sa va intreb daca am nevoie de o cerere pentru a cere un avocat din oficiu?:-/ Multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu copil/ custodie comuna Ally45 Ally45 Buna seara, Mama doreste schimbarea domiciliului stabilit la proprietatea bunicilor materni la divort, tatal nu tine legatura cu copilul in varsta de 5 ani ... (vezi toată discuția)