avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... buna ziua
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

buna ziua

Am si eu o mica nelamurire mia venit comunicare de hotarare acasa cu termen de apel in 30 hotararea este in favoarea lor eu am pkerdut cazu dar am permisu si acum are ceva daca nu merg cu hotarea so legalizez si sa prezint permisu pentru ca eu trebuke sa plec din tara
Cel mai recent răspuns: ionut12362918 , utilizator 14:34, 3 Septembrie 2018
Daca nu predati permisul se va prelungi perioada de suspendare cu 30 zile iar daca veti fi surprins in trafic se va intocmi dosar penal pentru circulatia pe drumurile publice avand dreptul de conducere suspendat.
da dar mie mia dat termen de apel in 30 de zile si ele au trecut insa hotararea finala nu mia venit acasa trebuie sa ajung eu la targujiu sa platesc taxa de timbru de 5 lei si so legalizez pana atunci eu am permisu si acum in buzunar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

comunicare hotarare penala tiramysu80 tiramysu80 Bună ziua,azi am primit o comunicare hotărâre penala, sunt aproape 30 de zile de cand am fost la tribunal sa fie oare decizia definitivă? Ca nu scrie ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Vaetis Vaetis Bună seara! Am primit o hotărâre nefavorabila de la judecătoria Craiova(amenda contravențională data de IPJ+permis reținut pe 30 zile), la care pot face ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat Aliahdar Aliahdar Buna ziua, In luna noiembrie 2018 mia fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 zile.Am mers la judecatoria,am depus contestatie si am ... (vezi toată discuția)