avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Producator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Producator

Buna ziua
As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Va rog frumos sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru aceasta? Pot sa fac doar cu atestat de producator? Sau trebuie PFA? Care ar fi cea mai simpla metoda prin care as putea sa fac asta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elisav.vasile , utilizator 19:56, 3 Septembrie 2018
Potrivit prevederilor Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 44/2008, va puteti organiza ca PFA, Intreprindere individuala sau Intreprindere familiala
Ce cod CAEN as avea nevoie. Vreau sa produc si sa vand atat en-gros cat si en-detail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Producator flori elisav.vasile elisav.vasile Buna ziua As dori sa incep o mica afacere cu flori. As vrea sa incep cu plantarea, cresterea florilor si apoi sa le vand. Vreau sa vand si EN-GROS si ... (vezi toată discuția)
Alegere domeniu de activitate vladpaul vladpaul Buna ziua, numele meu este Vlad Paul si sunt interesat sa imi deschid o firma sau o asociatie familiala impreuna cu viitoarea sotie. Problema este ca noi ca si ... (vezi toată discuția)
Pot sa revand coroane cu cod caen 4619? nick4you nick4you Buna seara. Doresc sa comercializez coroane (jerbe) doar catre persoane juridice. Le cumpar de la o societate, care are dreptul sa le confectioneze, imi pun ... (vezi toată discuția)