Bună ziua! Ocup funcția de referent cultural I A, studii superioare, la o Casa de Cultură cu manager propriu, fără personalitate juridică dar cu CUI, ordonator de credite primarul si in subordinea Consiliului local. Am 9 ani vechime pe studii si 4 ani vechime pe funcția actuală.
Salariul net este de 1238 lei. Vă rog să îmi spuneți dacă pot beneficia de o mărire salarială, conform noii legi a salarizarii? cum se aplică coeficientul din grila de salarizare?
Mentionez ca la 1 ianuarie 2018 s-a făcut o mărire de 25 % , mărire aplicată la salariul brut, din decembrie 2017, insa trecerea contributiilor de la angajator la angajat a făcut ca salariul net să rămână neschimbat.
Asadar, după 9 ani vechime si studii superioare am salariul aproape de minimul pe economie.
V-aș fi extrem de recunoscătoare dacă cineva îmi poate da un răspuns!
Colegii pe funcție similară din Case de Cultură au salarii mult mai mari și nu înțeleg cum s-au făcut măririle......
Multumesc mult pentru răspuns și vă doresc o zi frumoasă!
Reincadrare
Ioana_i84
Buna ziua,
Pana anul trecut, am ocupat functia de referent cu studii superioare, gradul III, in cadrul unei universitati. Anul acesta, conform noii legi a ... (vezi toată discuția)
Nedreptate salariala
ju-ju
In noiembrie 2010 s-au facut restructurari de personal, cu reorganizarea organigramei si a coeficientilor de salarizare pe categorii de salariati, dar la ... (vezi toată discuția)