avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate peste act de vanzare cumparare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate peste act de vanzare cumparare parinti copil

buna ziua. exista un titlu de proprietate emis pe toata suprafata de teren inclusiv casa in care sunt trecuti ca mostenitori toti copiii, insa tatal meu avea un act facut la notar de vanzare cumparare al casei si terenului din jur care intra in vigoare dupa moartea ultimului parinte. acum cand a fost sa faca actele la primarie (dupa 14 ani) i au spus ca este deja emis un titlu pe tot terenul inclusiv pe casa. el ce ar trebui sa faca acum? sa mearga la cadastru sa vada daca era trecut in acte acolo? multumesc

Alte discuții în legătură

Succesiuni, mostenirii..... constantin0mihai constantin0mihai Buna ziua, e prima oara care scriu pe acest forum.....daca poate cineva sa ma lamureasca: bunica mea are un contract de cumparare vanzare din 1973 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. bunicii mei au murit în urma cu 24 de ani. ei au ... Aerbod Aerbod Buna ziua. Bunicii mei au murit în urma cu 24 de ani. Ei au avut 3 copii, o fata și 2 băieți. In casa părintească a rămas doar tatăl meu încă de ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 rocs rocs Buna ziua, As dori o lamurire in urmatoarea problema. Parintii mei ar dori sa faca vanzare vanzare cumparare cu unul din fratii mei doar ca au acte pe ... (vezi toată discuția)