avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare functionar public

Am nevoie de un sfat va rog...
Pe data de 6 noiembrie 2018 implinesc 3 ani de vechime in functia publica de asistent, dar din 3 septembrie 2018 intru in conediu prenatal (126 de zile)
Intrebarea mea este daca pot sa dau examen de promovare in functia publica superioara la sfarsitul anului indeplinind conditia de 3 ani vechime si 2 evaluari consecutive?
Cei de la resurse umane mi-au spus ca nu am voie deoarece nu ma pot chema la examen cand sunt in concediu medical (adica concediu prenatal).
Multumesc!

Ultima modificare: Vineri, 31 August 2018
RAMONAFLUCUS, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:58, 2 Septembrie 2018
Exista posibilitatea sa participati la concurs , din practica intalnita va spun.

Insa pentru a nu avea divergente cu cei de la R.U., intrebati si la ANFP - Agenția Națională a Funcționarilor Publici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa mihailivan mihailivan sunt functionar public incadrat in 2007 pe studii medii referent (nu au fost scoase la concurs posturi ptr studii superioare la acel concurs). am absolvit ... (vezi toată discuția)
Promovare ContSters96208 ContSters96208 Ca functionar public cu studii superioare pot promova in clasa folosindu-ma de H.G 611/2008 art. 144 si de Ordinul ANFP nr.10280/2008 privind Regulamentul ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad consilier juridic - 2011 PRUNA CORINA PRUNA CORINA Am 5 ani in functia de consilier juridic la o primarie.Dupa 5 ani eu cred ca trebuie sa dau examen de promovare in gradul principal.Din aug. 2010 am fost ... (vezi toată discuția)