avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu prenatal si postnatal calcul dupa 1 octombrie ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu prenatal si postnatal calcul dupa 1 octombrie 2018

Buna seara,

Voi intra in concediu prenatal dupa data de 1 octombrie 2018 si as dori sa stiu daca revolutia fiscala va afecta modalitatea de calcul: si anume daca se va aplica o retinere suplimentara de 25% asupra veniturilor brute pentru CAS. Ma refer la aplicarea dupa data de 1 octombrie 2018 a ordonantei 8/2018.

Multumesc anticipat!

O seara buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 1 Septembrie 2018
Astfel, contributiile de asigurari sociale sunt plafonate la nivelul anterior intrarii in vigoare a "ordonantei" pana la 30 iunie 2018 pentru persoanele aflate in concediul medical, respectiv pana la 30 septembrie 2018 pentru mamele aflate in concediu pre si post natal.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare calcul prenatal OMaria10 OMaria10 Buna ziua, Din anumite surse am inteles ca persoanele care vor intra in prenatal după data de 1 octombrie vor beneficia de alt calcul fata de cel deja ... (vezi toată discuția)
Cât este cas in cele 126 de zile de pre și post natal? cosmina1591 cosmina1591 Situația este următoarea: am reînceput munca pe 27 august după ce am ieșit din concediul de creștere cu primul copil. Fiind însărcinată cu al doilea ... (vezi toată discuția)
Din concediul medical se scade cas? cat? cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua. Pe 26 august am ieșit din concediul de creștere copil iar pe 27 august am reluat activitatea la locul de munca. In acest moment sunt ... (vezi toată discuția)