avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Concediu medical cu internare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Concediu medical cu internare

La un salariu net de 1700 lei și un concediu medical de 11 zile într-o singură lună ( cu tot cu sâmbătă și duminică),va rog să-mi spuneți ce salariu are trebui sa iau?(net in mana).

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de odihna neefectuat Irimad Irimad Buna ziua , lucrez din ianuarie 2018 nu mi-am luat nici o zi de concediu si acum vreau sa plec din firma. Am salariu minim pe contractul de munca dar in mana ... (vezi toată discuția)
Salarizare GEORGE2 GEORGE2 Buna ziua.Am o vechime in campul muncii de 15 ani.Salarul brut cu care am fost angajat a fost de 780,in timp am ajuns la un brut de 978(mentionez ca mi se ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta și pe mine cineva...am 3 popriri pe salariu.eu ... George6891 George6891 Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei ... (vezi toată discuția)