avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu ...

Ma poate ajuta și pe mine cineva...Am 3 popriri pe salariu.Eu lucrez în Italia dar cu contract romanesc..adică salariu în România este de 3150 lei Net...și în Italia cu totul iau undeva la 1700 de euro.pe luna ..deci adunați cu cei 3150 lei..șeful meu pana acum îmi oprea 1200 lei..pe luna...iar acum spune ca trebuie să-mi oprească 30%din 1700 de euro...este normal?
Cel mai recent răspuns: George6891 , utilizator 14:05, 3 Octombrie 2023
Este normal, da.
Ideea e sa ii si vireze catre executor, trebuie sa verificati asta.
Trebuia sa va opreasca de cand ati inceput munca in Italia..
Pai îmi oprește 1200 lei..dar acum vrea sa oprească mai mult..Eu în contract salariu net este de 3150...iar banii care ii iau aici în Italia..ori îmi baga pe card ..ori îmi da Cash.. eu nu am văzut niciun fluturaș ca și cum as lua salariu de 1700 de euro...
Eu știu ca o poprire se face pe salariu Net care apare în contract
Cornel Vasile a scris:

Trebuia sa va opreasca de cand ati inceput munca in Italia..

Ultima modificare: Duminică, 1 Octombrie 2023
George6891, utilizator
Poprirea se face pe venitul net realizat ... de unde rezulta cei 1700 EURo???
Eu lucrez în Italia..dar cu contract romanesc..iar pe contractul rom. Salariul meu este de 3150 lei Net...dar eu lucrez jn Italia...și aici ma plateste cu 8.5 euro pe ora...în total ch cei 3150 lei...iau 1700 de euro...

Cornel Vasile a scris:

Poprirea se face pe venitul net realizat ... de unde rezulta cei 1700 EURo???

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu adrianblanaru adrianblanaru Buna ziua ! Sunt salariat,mi se opreste prin firma unde lucrez o pensie alimentara si o poprire ,la o banca cu care sunt in litigiu.Apartamentul mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Cine stabileste moneda pensiei alimentare (lei, euro) Ellyn Ellyn Buna ziua! Ajutati-ma va rog,nu stiu ce sa fac!!! Am 3 copii,2 in Italia si 1 in Romania,lucrez in Italia,am 2000 euro net,copilul din Romania m-a dat in ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical Gabrielle2 Gabrielle2 Buna ziua, Sunt insarcinata in 8 săptămâni si lucrez pe un post unde sunt platita cu 2400 lei brut ( respectiv 1700 net ) plus bonuri de masa in valoare ... (vezi toată discuția)