avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatii publice
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatii publice

Am cumparat la licitație publica un fost de depozit materiale de construcții și curtea aferentă imobilului. Va rog sa imi spuneti dacă bunurile aflate in interiorul depozitului imi apartin sau raman fostului proprietar/ bancii.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 13:05, 1 Septembrie 2018
Depinde cum a sunat anunțul de licitație... dacă banca a pus sechestru asigurator inclusiv pe ce era înăuntru e posibil ca Dvs sa fi licitat si pentru bunurile mobile aflate in imobilul adjudecat. Cel mai bine mergeți cu actele la un avocat. Eu, ca avocat, as sti cum sa procedați sa fie bine pentru dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecatar persoana juridica delta95 delta95 Am adjudecat la o licitatie un apartament ca persoana juridica. La oficiul de cadastru mi s-a refuzat intabularea imobilului din cauza ca este un sechestru ... (vezi toată discuția)
Constructie si teren proprietari diferiti Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Este vorba de o remiza selector, bun imobil care a fost licitat in 1996, in urma executarii unei societati pe actiuni. O persoana fizica a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru furt Nina1 Nina1 Buna ziua, S-a depus o plangere penala pentru furt impotriva mea, ca atare s-a format un dosar penal in care sunt faptuitor. Nu stiu de ce anume sunt ... (vezi toată discuția)