avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa 2 de munca

am lucrat la o firma de constructii doua perioade de cate cinci ani pentru prima perioada nu mi s-a trecut in cartea de munca gr.2,inainte de 1990,dapa aceasta data firma si-a schimbat numele amrevenit la acelasi loc de munca in cartea de munca este trecuta grupa 2.Arhivele sustin ca nu au acte doveditoare pentru grupa de munca.Elibereaza acte cu castiguri etc. nu si grupa.Cum recuperez vechimea aferenta celor cinci ani?

Alte discuții în legătură

Cum pot dovedi grupa de munca firma s-a desfiintat ,nu gasesc arhiva si nici legea din vechiul cod al muncii adica anii 1978-90 ganditor ganditor nu mai gasesc arhiva firmei la care am lucrat adica tagcm cluj antrepriza 1 .in acei ani grupa 2 de munca ne-a fost acordata conform unei legi as dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)
Pensionare limita varsta barbat bocaneala85 bocaneala85 buna ziua tatal meu este nascut in octombrie 1958 si are grupa I si grupa II as vrea sa stiu daca se poate pensiona pe limita de varsta , are vechime pe ... (vezi toată discuția)