avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare limita varsta barbat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare limita varsta barbat

buna ziua tatal meu este nascut in octombrie 1958 si are grupa I si grupa II as vrea sa stiu daca se poate pensiona pe limita de varsta , are vechime pe cartea de munca de 23de ani din care nu toti sunt de grupa si mai are vechime care nu e trecuta in cartea de munca si as vrea sa stiu cum ar putea recupera, ce ar trebui sa faca ,ce acte ii trebuie pentru a recupera vechimea care nu e trecuta in cartea de munca.
Va multumes anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:08, 2 Martie 2014
1. Pentru un raspuns corect ar trebui sa ne dati mai multe date:
- care este vechimea totala in munca (stagiul de cotizare la pensie) din care cati/luni are in gr. I si/ in gr. a II-a de munca.

2. Pentru perioadele de vechime in munca neinregistarte in carnetul de munca trebuie sa solicite adeverinte de vechime de la angajatorii unde a lucrat.
Ultima modificare: Duminică, 2 Martie 2014
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar pensionare xonia09 xonia09 In cazul unei femei nascuta in martie 1958 care indeplineste criteriile de pensionare respectiv 31 ani vechime si varsta in martie 2014, in ce data trebuie ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate - vechime in munca nimbrescu nimbrescu As dori sa stiu cati ani de pensie de invaliditate gradul II si III echivaleaza cu un an de munca (luat ca vechime in munca). Sora mea, nascuta in martie 1958 ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate gr.3 ( stagiu de cotizare) marii_48 marii_48 Buna ziua doamna avocat! Va relatez urmatoarea situatie: Sunt pensionata pe caz de boala gr. 3 , din 1 sept 2008 revizuibila la un an . Am lucrat ... (vezi toată discuția)